The Niles

En blogg om allt mellan himmel och jord.

Är du en jägare?

jägare

Är jakt ett av dina största intressen? Som jägare är det bra att ha rätt sorts utrustning. Kanske du redan har en del, men har behov av ett värmesikte eller kanske ett mörkersikte? Det kan vara smidigt att köpa ett värmesikte till din bössa. Det kan även vara bra att ha ett nattsikte så att du ser i mörker. Om du är ute efter en bra butik som säljer dessa saker så finns det en bra affär på nätet som heter Handla Digitalt. De erbjuder en mängd saker för jägare så väl som för friluftsmänniskor.

Klä dig rätt i skogen

När du är ute i skogen är det bra att satsa på rejäla kläder. Det kan bli långa pass där du sitter still. Då kan det bli kallt om du inte har på dig rätt sorts kläder. Som tur är så finns det idag en mängd olika sorters jaktkläder som du kan köpa om du vill. Det är inte fel att klä dig med lager på lager. Det är bra för jägare så väl som dig som är ute i skogen bara för skojs skull så sett. 

Ha koll på vad du får jaga när

Om du är en van jägare så har du säkert koll på när i tid du får jaga vilka djur. Är det så att du nyss tagit licens kan det dock vara bra att du kollar upp detta noga innan du ger dig ut i skogen. 

4 Sep 2019