The Niles

En blogg om allt mellan himmel och jord.

Unna sig lite avkoppling i vardagen

Något jag tycker är viktigt det är att i vardagen få tid för sig själv. Ni vet avkoppling och den där värdefulla egentiden som det heter. Det är inte måste att man ska vara själv, utan det hela handlar om att göra saker man tycker om att göra, som man känner ger energi och får en att koppla av. Jag gillar att ta dagar där jag kan bara vara. Kanske läsa böcker, eller ägna mig åt någon hobby. Ibland känner jag dock ett behov av att åka iväg. Har hittat ett ställe jag funderar att åka till. Det heter Rusthållargården. Läs mer om det på länken. 

Njuta av livet

På det stället jag har hittat så finns det ett spa och det ligger dessutom på en mycket vacker plats, nära vattnet. Det finns ett spa paket som de erbjuder som jag gärna skulle vilja boka in mig på. Just att åka på spa är ett bra sätt att verkligen njuta av livet så att säga. Jag åker allt för sällan på spa. Men skulle vilja göra det oftare. Det går ju att få en massa behandlingar som gör att man blir mer välmående. 

Hitta din egentid

Det du gillar att göra och det som ger dig avkoppling, det är vad du ska göra för att få din egentid. Du kan göra det själv, med en vän eller med din partner. Det så länge du känner att dui får det du behöver. 

18 Nov 2019