The Niles

En blogg om allt mellan himmel och jord.

Rätt smidigt ta hjälp av flyttfirma

En flytt tar ofta en hel del tid i anspråk. Det är mycket som ska göras på kort tid. För att underlätta för dig själv, anlita en flyttfirma i Västerås. Det finns många fördelar med att låta en flyttfirma ta hand om allt bärande och transporten. Du slipper då att fråga vänner om hjälp eller hyra kärra. Du kan lägga allt fokus på att packa, om du nu inte väljer en flyttfirma i Uppsala som även hjälper till med det. 

Packa på ett bra sätt

Oavsett om du ska bära själv eller låta flyttgubbar ta hand om det så är det bra att inte packa dina lådor allt för tungt. Det är bättre ha tyngre saker i botten och sedan fylla upp med lättare saker. När du ska packa, eller gärna före, passa på då att rensa ut bland dina saker. Du behöver kanske inte allt? En del saker har man gärna liggande hemma, som inte används eller är trasiga. Släng, sälj eller skänk bort. Då får du mindre att packa och packa upp med för den delen. Märk även upp lådorna med vad det är i eller till vilket rum de ska.

Glöm inte att flyttstäda

Efter flytten är klar så måste du flyttstäda din gamla bostad. Det är viktigt att göra på ett bra sätt. Du kan välja att göra din flyttstädning på egen hand eller även här anlita hjälp i form av en städfirma. 

8 Jan 2021