The Niles

En blogg om allt mellan himmel och jord.

Nystart med träningen

Ja, vad ska jag säga, de senaste månaderna så har jag slarvat en hel del när det kommer till träning och vad jag äter. Jag var på gång ett bra tag där och gick regelbundet på gymmet och andra träningspass. Men sedan typ december månad, eller kanske till och med november så har det varit lite si och så med det. Januari kanske hade passat bra att starta om på nytt, är ju vanligt att man gör det efter nyår, med det mesta, men har inte riktigt haft energi för det. Dock känner jag nu, att det är dags. Har åter igen börjat med tillskott från Fitline, läs mer här om det. Sedan har jag lagt upp ett slags kostschema med, för vardagarna.

Börja med yoga

Jag har även planer att börja med yoga. Det är ju ett sätt att varva ner och få en form av bra träning känner jag. Jag har en vän, som ordnar så kallade yoga-resor, till varma länder. Så detta är något jag tänkt haka på. Men först vill jag lära mig grunderna, så har även bokat in att börja på ett nybörjarpass med det. Så får se om det kanske kan passa mig.

Utöver yoga så ska jag fortsätta med gymmet, får nog kanske förnya mitt medlemsskap bara. Kanske ta och boka in en PT för de första gångerna så att man kan få bra hjälp att komma igång igen nu när jag haft så långt uppehåll från det hela. 

7 Feb 2020