The Niles

En blogg om allt mellan himmel och jord.

Njuta av en ansiktsbehandling

Nåt som är skönt att göra det är ansiktsbehandlingar. Jag brukar unna mig att gå på ansiktsbehandling Göteborg då och då. När jag inte har pengar eller tid över för det, så gör jag på egen hand hemma. Har köpt hem en del saker, som krämer och masker och annat. Men ibland så tillverkar jag även egna. Det finns ju en massa bra recept på nätet att använda sig av. Många gånger kan man ta saker man har hemma, som gurka, citron med mera.

Njuta av hemmaspa

Ibland går jag all in och kör som ett hemma spa. Det är ansiktsbehandling, bad, hårinpacknin, filar fötter, tar hand om händer och så vidare. Det enda jag inte kan göra är ju att få massage. Det är lite synd. För massage är rätt skönt att få och bra för kroppen. På tal om det, kanske man ska ta och boka in sig på det snart? Eller kanske man ska unna sig att åka iväg på ett riktigt spa över en helg? Finns ju massor av bra ställen att åka till som erbjuder det mesta i behandlinaväg.

Nu är det fikadags

Nä nu måste jag gå, kan inte sitta här och skriva. Ska möta upp en kompis och ta en fika på stan tänkte jag. Det var ett tag sen vi sågs så det ska bli trevligt att få prata av sig lite om allt mellan himmel och jord!

26 Mar 2019