The Niles

En blogg om allt mellan himmel och jord.

Hur fungerar det med det här att sälja fakturor?

Ett begrepp som många företagare kommer i kontakt med idag är att de kan sälja sina fakturor, men vad innebär det egentligen? Jo, det är så att sälja fakturor är ett snabbt sätt för ett företag att förbättra sin likviditet. Det är även ett snabbt sätt att få in kapital. Om du har funderingar på att göra just detta så krävs det att du hittar ett bra factoringbolag med bra villkor. Ett bra factoringbolag är Invoice Finance. Att sälja fakturor är ett sätt för företagare att temporärt förbättra sin likviditet genom att inte binda upp hela kapitalet i kundfordringar samt att det även kan vara för att slippa hanteringskostnader.

Vad är egentligen factoring?

Factoring är ett annat begrepp som du kan komma att komma i kontakt med om du har ett företag. Factoring är ett samlingsbegrepp för fakturafinansiering och är en form av finansieringsform för företag så att man förbättrar betalningsförmågan. Det är viktigt att du väljer ett factoringbolag du känner att du kan lita på och det kan du med Invoice Finance. Enkelt, snabbt och tydligt och utan fasta avgifter och bindningstider är vad detta företag kan erbjuda dig.

Övriga tjänster hos Invoice Finance

Hos Invoice Finance kan du inte bara sälja fakturor, utan utöver fakturaköp så erbjuder de även fakturabelåning, fakturaservice, inkasso och mycket mer. Du kan alltså sälja fakturor, belåna fakturor, låta dem sköta dina fakturor och få hjälp med att få betalt.

26 Oct 2016