The Niles

En blogg om allt mellan himmel och jord.

Ett eget hus vore inte fel

Något jag drömmer om, det är att ha ett eget hus. Med en stor trädgård till det. Detta har jag tänkt på många gånger, men det har inte blivit något av det. Ett tag funderade jag på att hyra en stuga jag hittade, men det är inte riktigt det jag vill ha. Det är alltid bra att ha ett helt eget hus, där man kan bestämma själv. Har kikat en del på såna mäklarsidor, men, det jag helst skulle vilja är att hitta en tomt till salu och bygga ett hus på egen hand! Tomter till salu finns det ju så sett lite varstans, men det gäller att hitta en som ligger på ett bra ställe med. Samt att den ska inte kosta allt för mycket. 

Bygga huset då?

Jag har kikat lite på detta med att bygga hus. Det finns ju flera bra hustillverkare man kan vända sig till. Det finns allt från nyckelfärdiga hus till hus som man ska sätta hop själv så att säga. Om jag skulle bygga hus, så skulle jag nog göra så att jag tar allt i ett. Så att hustillverkaren fxar med allt och att jag bara kan flytta in sen.

Dock är jag väl kanske inte riktigt i ett läge att köpa en tomt eller bygga ett hus just nu. Men man kan alltid drömma om det. Sen får man se när det är tillfälle och ekonomiskt möjligt att få till det. 

16 May 2019