The Niles

En blogg om allt mellan himmel och jord.

En vacker present till min bästa vän

Jag och min bästa vän brukar alltid köpa presenter och julklappar till varandra, det har vi gjort sedan vi var små. Det är alltid kul att glädja varandra och det med fina saker vi båda gillar. Vi har ganska lika smak, så det går oftast bra att hitta saker att köpa till varandra. Vi båda gillar smycken till exempel, så det händer att vi båda köper smycken online och ger varandra. Roligaste var den gången vi bytte julklapp och vi båda hade köpt exakt samma silverhalsband till varandra! Då hade vi köpt smycke på nätet på samma ställe. Lite lustigt så!

Lutar åt örhängen

Min vän fyller snart år och det är dags att hitta en bra present. Nu blir det inte smycken varje gång, utan även annat, fast nu var det länge sen någon av oss köpte smycken online. Så det kanske blir så att jag köper örhängen till henne. Hon älskar ju att ha örhängen, byter gärna. Jag är mer av en som har samma örhängen jämt. Så vi skiljer oss åt lite i alla fall.

Fira tillsammans

I år tänkte vi även att vi ska ut och äta på födelsedagen tillsammans och verkligen fira. Det är inte fel att äta gott ute på en bra restaurang och det gör vi ibland ändå, även om vi inte firar nåt. Det är kul testa nya ställen och det har nyss öppnat en nära oss, som vi kanske ska ta och boka bord vid denna gång.

15 Jul 2018